I ja hem arribat al dia 75 d’aquest confinament per Covid-19. Fa dos dies que hem entrat a la Fase 1 del confinament, la fase que ens ha donat aquesta llibertat relativa però tant desitjada, la de poder sortir al carrer a socialitzar, això si, amb prudència. Ja podem anar a seure a una terrassa amb distanciament, ja podem visitar als nostres familiars en grups de menys de 10 persones, però el que realment és important és que el mon comença a moure’s de nou, poc a poc, però tot torna a girar.

Nosaltres tenim ja moltes ganes de tornar al carrer amb totes les nostres activitats, però abans de tot això estem posant al dia tots els protocols de seguretat i higiene, complint així amb la normativa per protegir a tothom del contagi de la Covid 19. Control de l’aforament, manteniment de les distàncies, neteja de superfícies i neteja de mans. Tot un repte nou que se’ns planteja a la humanitat en general, però com som animals adaptables al medi, estem ben segurs que ens en sortirem victoriosos.

CONNEXIÓ SOCIAL? I TANT!Tallers infantils i familiars

Durant aquest confinament nosaltres mateixos hem hagut d‘adaptar-nos i reinventar-nos a la nova realitat social, aquella que ens ha marcat un distanciament físic obligatori, però que ens ha permès tenir una connexió social molt intensa a través de les xarxes socials. Des d’Activijoc hem estat realitzant tallers infantils i familiar mitjançant les xarxes amb directes a Instagram i Facebook de diferents Biblioteques i Ajuntaments arreu del territori, un format totalment nou per nosaltres però que ens ha donat l’oportunitat de seguir connectats amb els nens i les seves families d’una forma molt directa i espontània.

NOUS REPTES

I com, ja abans del confinament, el nostre cap no para mai i ja teniem en ment la creació d’activitats noves, hem pogut aprofitar tots aquests dies tancats a casa per posar-nos mans a l’obra, així que tenim moltes cosetes noves al forn preparades per sortir per quant ens obrin les portes grans dels carrers.

Així que, desitgem veure-us a tots i totes molt aviat gaudint amb salut, i ja sabeu de moment ha de ser amb distanciament físic, però amb molta connexió social!

Cuideu-vos molt!!!!