Ja tenim a les esquenes la campanya de Nadal 2019, i mirem amb il·lusió un nou any, amb un número bonic, 2020

Ha estat un final d’any a tope! amb un munt d’activitats per tot arreu! Fires de Nadal, biblioteques, Parcs de Nadal, Centres cívics, places i carrers, i molts espais nous per descobrir.

Hem recorregut més de 9.000 Km, que es diu ràpid, i hem realitzat amb molta il·lusió 110 sortides/activitats entre el 6 de desembre i el 6 de gener, portant els nostres tallers, jocs i activitats a més de 40 municipis diferents, passant per 18 comarques de Catalunya, a part de la Comunitat Valenciana.

Ah!! I hem estrenat furgo!

Tot i que no l’hem deixat descansar gaire, sempre fins a dalt de tot 🙂  Tots hem acabat cansats, però feliços pels resultats.

Tot això ha estat possible gràcies a confiança que els nostres clients han dipositat en nosaltres un cop més.
Moltes gràcies ? 

Seguirem treballant amb molta il·lusió i energia per aquest nou any 2020, incorporant noves produccions de tallers i activitats que tenim moltes ganes de presentar-vos en breu. I com no, agrair com sempre tot l’esforç i bona feina a l’equip de monitors i monitores d’Activijoc, la nostra #gentactivijoc, i a tots els professionals externs que ens acompanyen i que fan que tot sigui més fàcil.

Tallers infantils de nadal

#gentactivijoc