Recicl-Art

Taller infantil de reciclatge

Quadres fets amb material reciclat

Aquest és un moment en què el reciclatge i l’aprofitament de diferents materials el trobem a l’ordre del dia; és el nostre present i forma part del nostre futur.
Actualment, en el mercat, podem trobar tota mena de coses en què s’utilitza material de reciclatge; joguines, bosses, clauers, joieria…

El RECICL-ART és una activitat que vol anar una mica més enllà. En aquesta activitat es fusionen a la perfecció dos móns ben diferents, l’aprofitament de materials de reciclatge i el món de l’art.

El RECICL-ART és un taller infantil i familiar, per realitzar quadres artístics i decoratius.
La seva finalitat és potenciar la part més creativa i imaginativa de petits i grans, alhora que els permet aprendre i treballar amb diferents tècniques artístiques combinant-ho amb l’aprofitament de material reciclat.

Es realitza sobre fustes de 10 x 20 cm i es treballa amb diferents tècniques artístiques, com el collage, la pintura, creació de volums, estampació, etc.. barrejant-ho tot amb paper, cartró, plàstic, fusta, xapes, sorra, suro, tela… tot val per aconseguir la nostra finalitat, elaborar una petita-gran obra d’art !!

Com a resultat, un fantàstic quadre per emportar a casa i preparat per penjar.