Pinta’m 4 ratlles!

Espai de maquillatge infantil i familiar

Pinta’m 4 ratlles, és una activitat infantil i familiar on els participants es maquillen entre ells. Pares maquillen a fills, fills maquillen a pares, avis i àvies maquillen a néts i a la inversa, una activitat que dóna molt de si.

Aquesta activitat, és una instal·lació de carrer dirigida a totes les edats, a nens i adults que vulguin compartir una estona de diversió conjunta. Ideal per a potenciar relacions entre grups d’iguals i grups d’edats ben diferents, una activitat intergeneracional. L’activitat es converteix en un espai ple d’entusiasme i originalitat.

Així com en qualsevol taller de maquillatge les maquilladores especialistes són qui realitzen els maquillatges, en aquest espai, seran els participants qui prendran els pinzells per maquillar-se entre si.

Un espai delimitat que consta de racons amb taules i tamborets per a que realitzin l’activitat 16 persones (segons format) al mateix moment. Cada parella participant disposarà d’un book de maquillatges on hi trobaran diferents dissenys i tots els productes necessaris per tal de realitzar el maquillatge.

Durant tota l’activitat, un monitor s’encarregarà de proporcionar el material per a cada nova parella i assessorar en el cas que sigui necessari, així com mantenir el control d’entrades i sortides de l’espai.

Un taller on els pares maquillen els fills, i… els fills maquillen als pares!