Pep López

Pep López, cantautor amb molts anys de bagatge. Per ell el púbic familiar és el menys homogeni de tots. Per això, cada dia és diferent, reacciona d’una forma imprevisible, es riu allà on un altre no ho fa, aplaudiments entusiasmats en escenes que mai ho sospitaries…

Però hi ha una cosa que resulta invariable, és idèntic a qualsevol banda, aquesta és l‘espontaneïtat dels nens i nenes quan escolten les seves històries o cançons.

diferents espectacles, però Folkids, és possiblement l’espectacle més sol·licitat de les seves produccions. La fórmula basada en el ball i les cançons participatives són la clau d’aquest.

L’espectacle és ideal per a qualsevol tipus d’esdeveniment i espai on es vulgui fer participar a tothom. És un espectacle de ball d’animació per a nens i nenes i públic familiar, plantejat des de la participació directa del públic.

El repertori és de creació, incloent alguns temes tradicionals del folk internacional. Es pot realitzar a interiors i a exteriors, amb un espai suficient per a moure’s i ballar i que compleixi amb unes condicions acústiques favorables.

En Pep ens convida a compartir amb ell històries i cançons fetes a mà, sense presses i amb tota l’ànima posada en elles.